yhteistyössä

Sarl CANOT AGRI

Tietosuoja-asetukset

Tietosuoja ja evästeet

MB Diffusion on vastuussa evästeiden avulla näillä sivuilla (kutsutaan nimellä "sivut") kerättyjen tietojen tilastollisesta käsittelystä.

Siksi MB Diffusion haluaa tiedottaa sinua avoimesti evästeiden käytöstä näillä sivuilla.

I - Mitä eväste tarkoittaa?

Eväste on tekstitiedosto, joka tallentuu laitteesi (tietokone, tabletti, mobiililaite) kovalevylle selaimesi kautta, kun käytät nettipohjaista palvelua.
Aina kun käytät sivuja tietokoneesi tai mobillilaitteesi kautta, eväste lähetetään meille. Evästeet eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti vaan ne tunnistavat ainoastaan käyttämäsi laitteen. Evästeisiin ei tallennu mitään henkilökohtaisia tietoja vaan ainoastaan tietoja selaamisestasi niin, että laitteesi voidaan tunnistaa jälkeenpäin.
Evästeet eivät aiheuta mitään vahinkoa laitteellesi vaan niiden avulla voidaan helpommin tunnistaa asetuksesi, esitäydentää tietyt kentät ja sopeuttaa palveluja.
Voit valita itse, haluatko käyttää evästeitä vai et. Voit myös itse kontrolloida evästeiden tallentumista. Jos haluat tarkempaa tietoa evästeiden käytöstä ja hallinnoinnista, klikkaa kohdasta "Evästeiden käyttö".

II - MB Diffusionin tallentamat evästeet ja niiden käyttö

MB Diffusion käyttää näillä sivuilla ainoastaan analyyttisiä evästeitä.

Analyyttisten evästeiden avulla saamme parempaa tietoa sivujen käytöstä ja voimme parantaa käyttäjäkokemusta käyttötiheydestä ja -volyymeistä tehtyjen analyysien avulla (selatut osastot ja sisällöt, käyttäjäpolku...).

III - Tietojen vastaanottajat

Kerätyt tiedot ovat MB Diffusion käytettävissä, joka toimii tietojen käsittelystä vastaavana tahona, sekä alihankkijoina toimivien palveluntarjoajien käytössä, jotka takaavat yllämainitut tekniset palvelut (verkkoisännöinti).

Kun vastaat ilmoitukseen tai täytät yhteystietolomakkeen, yhteystietosi välitetään asianomaiselle ammattilaiselle, joka on vastuussa niiden käsittelystä.

IV - Rekisterinpitäjä

MB Diffusion, joka on rekisteröity Evryn kaupparekisteriin numerolla SIREN 432 552 966, jolla on pääkonttorinsa osoitteessa 98 Allée des Champs Elysées, 91080 COURCOURONNES ja jota edustaa pääjohtajan toimessa Olivier Eudes-Flavier, on vastuussa sivuilla kerättyjen tietojen käsittelystä.

V - Säilytysaika

Analyyttiset evästeet ovat voimassa 13 kuukautta.

Jos haluat tietoa ilmoitukseen vastaamisen tai yhteystietolomakkeen täyttämisen yhteydessä sivuilla kerättyjen yhteystietojen säilytysajasta, ota yhteyttä asianmukaiseen ammattilaiseen klikkaamalla tästä.

VI - Oikeutesi

Henkilötietoja koskevan säännöstön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien MB Diffusionin sivuilla analyyttisen evästeiden avulla kerättyjen henkilötietojen suhteen:

  • Tiedonsaantioikeus: sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö tietojasi vai ei, ja oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jos niitä käsitellään;
  • Korjausoikeus: sinulla on oikeus vaatia, että väärät tiedot korjataan mahdollisimman nopeasti ja että puutteellisia tietoja täydennetään;
  • Poisto-oikeus: sinulla on oikeus vaatia, että henkilötietosi tuhotaan mahdollisimman nopeasti, ilman että tämä vaikuttaa säilyttämisvelvollisuuksiin tai -tarpeisiin;
  • Rajoitusoikeus: sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä, kun vastustat tietojen paikkansapitävyyttä, kun uskot että käsittely on laitonta tai kun se on tarpeen oikeustoimien puitteissa;
  • Vastustusoikeus: sinulla on oikeus vastustaa milloin tahansa tietojenkäsittelyä MB Diffusionin taholta, lukuunottamatta MB Diffusionin kannalta oikeutettuja tai pakollisia toimia. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin;
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa ja siirrettävässä muodossa ja välittää ne toiselle rekisterinpitäjällä meidän estämättä;
  • Sinulla on oikeus siihen, ettei suhteesi tehdä mitään oikeudellisesti sitovia päätöksiä, jotka perustuvat pelkästään henkilötietojen automaattiseen käsittelyyn, paitsi jos tämä päätös on tarpeen sopimuksen soveltamista varten ja lain mukaan sallittu;
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille;
  • Sinulla on oikeus antaa ohjeet henkilötietojesi käsittelyyn kuolemantapauksessa.

Voit käyttää näitä oikeuksia, etenkin oikeutta vastustaa tai poistaa tietoja, tiedonsaanti- ja siirrettävyysoikeutta, klikkaamalla tästä.

Voit hallinnoida evästeiden käyttöä klikkaamalla kohdasta "Evästeiden käyttö".

Jos haluat käyttää oikeuksiasi niiden henkilötietojen suhteen, joita olet antanut vastatessasi ilmoitukseen tai täyttäessä yhteystietolomakkeen näillä sivuilla, klikkaa tästä.

VII - Tietosuojavaltuutettu

Schibsted France, jonka tytäryhtiö MB Diffusion on, on nimennyt tietosuojavaltuutetun. Hänet tavoittaa sähköpostitse: fr.privacy+mb-diffusion@schibsted.com tai postitse: Schibsted France, tietosuojavaltuutettu, 85-87 rue du Faubourg Saint-Martin, 75010 Paris.

VIII - Tietoturvallisuus

Suojaamme tietojasi asianmukaisten teknisten ja järjestelmätoimien kautta, jotta takaamme riskeihin soveltuvan tietosuojan. Suojatoimiin kuuluu muun muassa palomuurien käyttö. Kontrolloimme myös fyysistä pääsyä tietokeskuksiimme ja tietojen käsittelylupia.

IX - Valintasi koskien evästeitä

Voit milloin tahansa ilmaista suostumuksesi tai muuttaa sitä koskien evästeiden käyttöä alla kuvailluilla tavoilla:

Selaimesi asetukset

Voit milloin hyvänsä päivittää selaimesi asetukset niin, että evästeet tallennetaan laitteellesi (opt-in) tai niin että ne hylätään (opt-out). Jotkut selaimet sallivat sivukohtaiset asetuksen evästeiden käytölle.

Evästeiden hallinta eroaa selaimesta toiseen. Löydät selostuksen evästeiden hallinnasta selaimesi ohjeista, joista selviää myös, miten voit muuttaa asetuksiasi:

X - Muita tietolähteitä

Lisätietoa evästeistä ja niihin liittyvistä valinnoista löytyy alla olevista linkeistä:

Jos sinulla on kysyttävää näillä sivuilla käytettävistä evästeistä, voit olla yhteydessä meihin klikkamalla tästä.